Helpen en/of doneren

Ondersteuning bieden, het jaarlijks SISP etentje promoten, een verkoopstandje bemannen, helpen met fondsen te verwerven, digitalisering van SISP, enz... Welkom bij SISP als vrijwillig medewerker.

Tine geeft meer uitleg in de video hieronder3 goeie redenen om SISP te steunen:


1.  Kinderen kunnen er gratis naar school, ook de meisjes! Ze krijgen er kansen om uit de spiraal van armoede te breken. Ze krijgen er een opvoeding in de ruimste betekenis en vertrekkende vanuit 'de rechten van het kind'.


2. Vrouwen leren lezen en een eigen zelfstandig inkomen te verwerven door het leenproject. Zo kunnen ze beter zorg dragen voor hun kroost en zijn ze niet steeds afhankelijk van hun echtgenoot.


3.  De zieken, de armste en zwakste mensen uit de omgeving krijgen rechtstreekse zorgen en steun. Voor hen is SISP de strohalm die hen weer kracht geeft en kansen om te helen van alle zorgen en pijn

                                         

SISP in India steunen kan:

1.Doe een schenking door overschrijving op de rekening van onze partner 'Kinderen Derde Wereld' 

BE57 0000 0399 9935 (BICBPOTBEB1), met de duidelijke vermelding van: 'voor SISP-India'

'Kinderen Derde Wereld' bezorgt u dan in de loop van het volgende jaar een fiscaal attest.  (Voor stortingen vanaf 40 euro)

Een doorlopende maandelijkse opdracht via uw bank geeft  SISP meer zekerheid.


 2.Geen fiscaal attest nodig?

Stort dan uw bijdrage op BE25 7340 0211 2282 (KREDBEBB) van SISP vzw BelgiƫDe kinderen, moeders en families in Vizhinjam zijn heel blij met jouw hulp!

KDW is verantwoordelijk voor het project op juridisch, administratief, financieel en boekhoudkundig vlak. KDW heeft het juridische eigendomsrecht over uw gift en beslist autonoom over het gebruik ervan. (CI.RH.26/567.400 betreffende het KB/WIB92)